Hoe kunt u helpen

Doneer via de bank
Je kunt je bijdrage doneren op bankrekeningnummer 5962.21.614 t.n.v. Stichting Supersoof
Hartelijk bedankt voor je bijdrage om Sofie te helpen om beter te worden! Met jouw bijdrage maak je voor Sofie de behandeling in Amerika mogelijk. Deze behandeling verdubbelt haar kans om haar ziekte te overwinnen.

Zet een actie op
Organiseer een benefietactie voor Sofie, dat kan in allerlei vormen. Ter inspiratie: sponsorlopen, fietstochten, lege flessenacties, fancy fairs, benefietconcerten, fooienpotten, oud papier acties. Hoe klein de actie in eerste instantie ook lijkt, elke euro is er één!

Stichting Supersoof hoopt natuurlijk dat lokale (Heemskerkse) ondernemers zich het lot van hun dorpsgenootje Sofie aantrekken, hun creatieve geest inzetten en hun sociale kant laten zien door eenmalige acties te organiseren om snel veel geld in te zamelen!

Als je hulp nodig hebt bij het opzetten van een actie of hier bekendheid aan wilt geven via deze site neem dan contact op met het bestuur van de stichting via stichtingsupersoof@gmail.com.

Bankgegevens:
Bankrekeningnummer: 59.62.21.614
IBAN                           : NL28ABNA0596221614
BIC                             : ABNANL2A

KvK-nummer             : 56189826

Promotiemateriaal
We hebben verschillende soorten promotiemateriaal; flyers, posters, banners, etc. Via de pagina banners kunt u gebruik maken van een 8-tal kant-en-klare banners.